Om Oss

Sociallite ME har mer än 30 års erfarenhet från branschen inom digital marknadsföring och arbetar med över 1500 kunder. Från den lilla lokala skönhetssalongen i Varberg till globala varumärken som Schwarzkopf Professional. Vi skräddarsyr alla upplägg utefter behov och målsättning.

Sociallite ME som samarbetspartner eller arbetsplats?

Vårt DNA präglas av det som är nytt och digitalt och det som skapar både buzz och business.
På Sociallite ME hittar du branschens bästa performance marketers, content kreatörer, on-page och off-page analytiker och webbutvecklare.

Vision

Vår vision är att inspirera genom att leda vägen inom digital marknadsföring. Vi strävar efter att göra ett avtryck i branschen genom att skapa innovativa strategier som inte bara ger resultat, utan också lämnar en varaktig inverkan på våra kunder och deras kunder.

Mission

Vår mission är att förse våra kunder med fördjupad kunskap inom digital marknadsföring och skräddarsy våra lösningar för att överträffa deras förväntningar. Vi är engagerade i att främja en vinnande kultur som prioriterar innovation, samarbete och ständiga förbättringar. Vårt mål är att hjälpa våra kunder nå framgång genom att ligga steget före och leverera mätbara resultat som driver tillväxt.

Teamet på Sociallite ME

Den vägledning och expertis som krävs för ditt marknadsförings projekt, stort som litet.

Du når vår kundtjänst på 020-103520

Clara Bengtsson

Digital Campaign Manager & Content Creator

Fredrik Jeppsson

SEO Specialist

Emelie Ågren

Client Manager & Head of Social Media

Ingela Hällström

Customer Success & Sales

Göran Gylesjö

CEO

Alexandra Lukasz

Digital Marketing Specialist

Jacob Wannerholt

Performance Marketing Specialist