Google annonsering med Google Ads

Se till så att ni syns på rätt ställe och på rätt sökningar.
Vi optimerar er försäljning och stärker ert varumärke hos en av världens största handelsplatser – Google.

Varför ska du använda dig av Google Ads?

Som en av världens största handelsplatser kan Google erbjuda en enorm exponering för ditt företag och stärka ditt varumärke. Med över 8,5 miljarder sökningar varje dag, varav cirka 55 miljoner görs i Sverige, är det viktigt att vara relevant och synas i rätt miljöer och på relevanta sökningar.

Enligt Google själva tjänar annonsörer i genomsnitt 8 kronor för varje krona de spenderar på Google-annonser. Detta visar på den enorma potential som finns för att marknadsföra ditt företag på denna plattform. Tusentals företag runt om i världen använder Google-annonser för att marknadsföra sina produkter och tjänster, vilket innebär att även om du har en bra organisk ranking på en sökterm, kan dina resultat ändå skjutas ner på sidan och hamna under dina konkurrenter som kör annonser.

Vi på Sociallite ME är en Google partner och arbetar ständigt med att uppdatera våra kunskaper för att optimera våra kunders affärer. Att annonsera på Google är ett utmärkt komplement till din långsiktiga SEO-strategi eller när du vill boosta försäljningen. Med tydliga resultatmätningar och målmätningar så gör vi er Google annonsering lönsam!

Olika annonseringsmöjligheter på Google Ads

Display

Google Display gör det möjligt för företag att visa bildannonser på en mängd olika webbplatser och appar i det omfattande Google Display-nätverket.

Video

Annonsering på Youtube i form av video innebär en enorm förutsättning för att exponera produkter och varumärket för en bred publik.

Shopping

Med visuellt tilltalande produktannonser som visas direkt i sökresultatet på Google, når du en stor och redan köpintresserad publik. 

Performance Max

Visa annonser på olika plattformar och placeringar samtidigt, optimerat genom maskininlärning för att maximera prestanda och konverteringar.

Vi ger er rätt förutsättningar för att lyckas med annonsering på Google

För att lyckas med din marknadsstrategi på Google och dess partners vet vi att det är viktigt att göra en korrekt analys av marknaden, konkurrensen och sökorden. Genom att noggrant analysera dessa faktorer kan vi skapa en strategi som maximerar din synlighet och ger dig bästa möjliga resultat. Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna mål och behov.

Oavsett om ditt företag behöver hjälp med att komma igång med Google Ads-annonsering eller om du har fastnat och behöver en knuff i rätt riktning, finns vi på Sociallite ME här för att hjälpa dig.