Google Display

Google Display-annonsering är en kraftfull marknadsföringskanal som kombinerar omfattande räckvidd, visuellt attraktivt material och avancerad målgruppsinriktning för att effektivt nå och engagera en bred publik online.

Vad är Google Display?

Google Display-annonsering är en typ av annonsering på Google Ads som gör det möjligt för företag att visa displayannonser på en mängd olika webbplatser och appar i det omfattande Google Display-nätverket. Dessa annonser kan innehålla bilder, text och ibland även animationer. De visas för potentiella kunder när de surfar på internet eller använder appar.

Google Display är ett utmärkt sätt för att skapa varumärkeskännedom och visa upp företagets produkter eller tjänster för en bred publik. Display-annonserna kan inriktas mot en målgrupp baserad på flera faktorer som ålder, kön och plats men också på användarbeteenden, intressen och preferenser. Därmed kan annonserna exponeras för en väldigt relevant målgrupp.

Exponeras i Googles omfattande nätverk

Google Display-nätverket är en samling webbplatser, appar och andra digitala platser där Google tillåter annonser att visas. Det är en omfattande plattform som omfattar miljontals webbplatser över hela världen, inklusive populära nyhetssajter, bloggar, videoplattformar, e-handelswebbplatser och mycket mer. Dessutom inkluderar nätverket appar på både Android- och iOS-plattformarna.

Remarketing

En av funktionerna i Google Display-annonsering är möjligheten att använda remarketing. Detta innebär att du kan nå ut till personer som tidigare har besökt din webbplats eller interagerat med ditt varumärke på något sätt. Genom att visa annonser för dessa återvändande besökare kan du påminna dem om ditt varumärke och öka sannolikheten att de konverterar till kunder.

Vi hjälper er med Display annonsering

Tillsammans med er tar vi fram engagerande visuella annonser som förmedlar ert företags budskap och varumärke. Vi tar fram relevant målgruppsinriktning för att Display-annonserna ska synas för den målgrupp som med största sannolikhet kan skapa ett intresse för ert företags erbjudande. Kontinuerligt optimerar vi annonseringen för att maximera synlighet och konverteringar. Med vår expertis och fokus på resultat kan vi hjälpa er att effektivt utnyttja fördelarna med Google Display-annonsering!