Performance Max

Automatiserad optimering och anpassade annonser över flera digitala plattformar i en och samma kampanj!

Performance Max - En effektiv kampanj för optimalt resultat

Performance Max är en relativt ny form av kampanjuppsättning som kombinerar alla annonsutrymmen från en och samma kampanj. Den fokuserar på att maximera exponeringar och hitta konverterande kunder på annonsplatser i både Sök, Display, YouTube, Gmail och Maps.

Fördelen med Performance Max är att den använder maskininlärning för att hela tiden analysera data och justera annonserna i realtid. Den tar hänsyn till faktorer som sökhistorik, beteenden och intressen hos de potentiella kunderna för att leverera mer träffsäkra och relevanta annonser. Detta ger en stor chans att locka till sig potentiella kunder oavsett vilken av Googles kanaler som användaren befinner sig i. AI-motorn anpassar också varje annons utifrån användarens tidigare beteenden online vilket gör att varje annons är unik till varje enskild användare.

I och med att kampanjen gör det möjligt att synas på alla annonsplatser utifrån en och samma kampanj når du en stor räckvidd och har då stor potential att nå konverterande kunder.

Vi hjälper er med Performance Max

Är Performance Max en kampanjtyp som du bör satsa på? Kontakta oss på Sociallite ME för rådgivning och uppstart.