SEO

SEO är en förkortning som står för Search Engine Optimization. Översätter vi det till svenska blir det sökmotoroptimering så SEO och sökmotoroptimering är med andra ord samma sak.

SEO Byrå - Vad du kan förvänta dig av Sociallite Me

Med hjälp av en SEO-byrå kommer du kunna hjälpa din hemsida att synas högre upp i Googles sökresultat. Sociallite Me:s duktiga SEO-specialister arbetar strategiskt och utifrån dina uppsatta mål för att se till att hemsidan har rätt förutsättningar att synas på Google.

Viktigt att synas på Google

När dina potentiella webbplatsbesökare googlar något är det mer än 60 procent som klickar på någon av de tre första resultaten. Det går därför inte att understryka tydligt nog hur viktigt det är att verkligen synas på Googles förstasida och framförallt i toppen. 

Få hjälp med SEO och Google optimering

Det finns många delar av en webbplats som kan optimeras för att Google ska ranka den högre. I slutändan handlar det alltid om att erbjuda en användarvänlig webbplats som får användarna att trivas. Googles användare är även deras kunder, därför vill de också presentera ett så bra och relevant resultat som möjligt.

Många företag har idag heltidsanställda SEO-specialister men en stor del av företagen får även hjälp med SEO optimeringen genom en SEO-konsult. 

Du behöver inte en heltidsanställd SEO-specialist för att synas på Google. Med stor erfarenhet och lärdomar av dagligt arbete med kunder i varierande branscher drar vi som byrå nytta av detta i arbetet med er hemsida. 

Få hjälp av en proffesionell SEO-specialist

Sociallite Me strävar alltid efter att ha ett nära samarbete med kunderna där vi skräddarsyr en plan utifrån era behpv. Vissa vill till exempel ha avstämningar en gång i veckan medan det i andra fall passar bättre en gång per år. 

Våra SEO-specialister uppskattar möten med kunder och samarbetet som leder till en långsiktig och framgångsrik relation. För att synas på Google krävs ett långsiktigt arbete med SEO och en genomtänkt webbplats. 

Fråga en SEO-specialist

Har du frågor om SEO och vill veta mer om hur det kan öka din hemsidas besökarantal?

Vad är sökmotoroptimering och varför är det viktigt?

Sökmotoroptimering handlar om att förbättra en hemsida för att ge den bäst förutsättningar att synas högt upp i det organiska sökresultatet på de sökord man vill att sin hemsida ska synas på.

För att potentiella kunder ska hitta till just din hemsida behöver den synas högt upp på sökord som dina kunder använder sig av när de söker efter det du erbjuder.

Då vi i allt större utsträckning använder internet för att hitta företag som erbjuder det vi är i behov av så är det idag viktigt att man synas på Google. För 25-30 år sedan var det viktigt att synas bra i telefonkataloger och att annonsera i lokalpressen, men tiderna förändras och idag finns inte telefonkatalogerna kvar och vårt sökande har flyttat ut på nätet.

Alla företag som är intresserade av att få nya kunder måste idag se till att deras hemsida har rätt möjligheter till att synas online när någon söker efter det man erbjuder.

Sökmotoroptimering är nyckeln till att lyckas med detta.